• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

Fasadbelysning

Filtrera
Produktfamilj (0/17 valda)
IP-klass (0/6 valda)
Ljuskälla inkluderad (0/2 valda)
Placering (0/10 valda)
Typ av utomhusbelysning (0/6 valda)
Sortera
33 produkter
Visa fler

Fasadbelysning framhäver huset på ett vackert och effektfullt sätt

Fasadbelysning är en av de mest betydelsefulla belysningarna vid ett hus, och är oslagbart i syfte att skapa ett positivt intryck för besökare och förbipasserande. Det framhäver huset på ett vackert och effektfullt sätt, och rätt fasadbelysning ger en positiv helhetskänsla för omgivningen. Dessutom hjälper det besökare att hitta och identifiera rätt hus. Att skaffa belysning utomhus är ett klokt beslut, då det förutom att skapa ett snyggt intryck också bidrar med funktionalitet och trygghet. Belysning utomhus är med andra ord en bra investering sett ur flera perspektiv.

Fasadbelysning ger ett positivt intryck

Vi på LightNow erbjuder ett brett sortiment av olika sorters fasadbelysning i vår webbshop, där många av våra lampor är i LED. Oavsett vilken typ av fasadlampa du vill ha utomhus har vi flera moderna och snygga varianter för dig att välja mellan, där gemensamt för alla är hög kvalité och hög funktionalitet.

Välj mellan att montera belysningen en bit från fasaden, på marken precis där fasaden slutar, som en väggmonterad lampa eller som en kombination av dessa.

Vi presenterar också Displayarmaturer & Strålkastare, Markbelysning & Spjut och Pollare & Stolpar som separata avdelningar i butiken.