Välkommen till LightNow - där kunden alltid står i fokus.

Lite företagsfakta:

LightNow - en del av BizTeam24 AB

Mimergatan 3
41764 Göteborg

Telefonnummer: +46 31 3130213
E-post: support@lightnow.se

Organisationsnummer: 559085-3023
Företaget innehar F-skattsedel
VAT-nr: SE559085302301

Bankgironr: 724-7885.

Vårt IBAN kontonummer:  SE4950000000050371067693
Vår BIC (SWIFT-adress): ESSESESS
Bank: SEB

---------------------------------------------------------

Vi startade vår webbutik i maj 2011. Från och med den 1 januari 2017 byter vi bolagsform från enskild firma till ett nybildat aktiebolag. Det nya bolagets formella namn är BizTeam24 AB. LightNow är hos bolagsverket registrerad som bifirma och utgör även i fortsättningen namnet på denna butik.

LightNow är marknadens mest ambitiösa webbutik för lampor och belysning. Hos LightNow är det alltid tryggt och enkelt att handla. Vi erbjuder alltid ett fördelaktigt fast pris och flera olika sätt att betala.

Vårt sortiment uppdateras löpande och präglas av kända varumärken med hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Det är lätt att förstå produkternas utseende och egenskaper med hjälp av våra illustrativa bilder och förklarande texter.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår butik. Varje besök i vår butik ska upplevas som positivt och varje köp ska skapa en känsla av lycka. Varje kund ska känna sig nöjd med sina köp och alla de produkter man beställer.

Om du som kund skulle upptäcka misstag eller sakfel, om bilder eller fakta saknas, eller om du bara vill komma med goda idéer som skulle göra vår butik ännu bättre, skicka då ett meddelande till vår kundservice och beskriv det du har kommit på. Det kan löna sig!

I vår butik står alltid kunden i centrum och vi gör allt vi kan för att kunden ska känna sig nöjd med sitt köp hos oss. Om något ändå blir fel så lovar vi att anstränga oss lite extra för att rätta till det. För att göra denna process så snabb och smidig som möjligt, rekommenderar vi i första hand att du börjar med ett meddelande till vår kundservice. Du kan också ringa direkt vår kundservice på +46 31 3130213 som vi försöker ha bemannad dagtid, men där du annars möts av en telefonsvarare - dygnet runt. Du kan till och med använda vår chat som syns längst ner i butiken där du kan få svar direkt i realtid. Även denna försöker vi ha bemannad dagtid.

I båda fallen är det viktigt att du uppger namn, telefonnummer där vi kan nå er både dag- och kvällstid, eventuellt ordernummer samt beskriver vad som blivit fel. Vi är flera personer på LightNow som ständigt bevakar både mail och telefonsvarare, och vi har som ambition att återkomma till er under samma dag eller senast kommande vardag.

Om ett ärende ändå skulle gå så långt som till Allmänna Reklamations Nämnden (ARN) så avser vi att alltid följa deras rekommendationer.

Välkommen till oss - där kunden alltid står i fokus!