• Välkomna till vår nya butik

0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Segula LED Vintage Line Glödlampa Klar Tub E14 2,7W 2200K dimbar

LÅNG LIVSLÄNGD – HÖGSTA EFFEKTIVITET Den klassiska formen med kvicksilverfria LED-trådstekniken och den sofistikerade värmeavledningen ger ultrahög effektivitet och en livslängd på mer än 20 000 timmar, samt sparar upp till 90% energi jämfört med klassiska glödlampor. Klar modell.

Artikelnr 50264-B
EAN-kod: 4260150052649
 
Tillfälligt slut,
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Tid till utleverans: Just nu saknas information från leverantör
Inkl. moms:
178 kr
{{ price }}
  • Fri frakt över 500
  • Utleverans inom 3-5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris

Effekt: 2,7W/20W
Sockel: E14
Lumen: 200 lm
Kelvin: 2200K
EEK: A+
Klar

Livslängd ljuskälla (genomsnitt) 20000 timmar
Ljusflöde 200 lm
Längd 11.5 cm
Diameter 2 cm
Dimbar Ja
Driftspänning 230V
Effekt 2.7 W
Energieffektivitetsklass A+
Färgtemperatur 2200 K
Färgåtergivningsindex (CRI) 90 Ra
Lampsockel E14
Produktfamilj Segula
Typ av glas Klar

SEGULA LED VINTAGE LINE

Sedan 2007 har varumärket SEGULA stått för innovation och högsta kvalitet. Den nya serien Vintage Line kombinerar den traditionella looken och känslan samt den makalösa ljusatmosfären från såväl historiska volfram-glödlampor som klassiska glödlampor med en mycket effektiv, fullt dimbar, avancerad LED-teknik. Deras mångåriga erfarenhet och unika, patenterade sätt att tillverka LED-lampor på ursprungliga produktionslinjer för traditionella glödlampor, leder inte bara till att glödlamporna blir extremt lätta, utan gör även att man kan undvika kylflänsar och plastdetaljer. Varumärket SEGULA står för högsta tekniska innovation, ett brett produktsortiment och en estetiskt tilltalande produktdesign.

UPPLEV SKILLNADEN

Den nya serien från SEGULA, Vintage Line, skiljer sig inte bara från konventionella LED-lampor ifråga om de originaltrogna lysande färgerna, utan även ifråga om den utomordentliga ljuskvaliteten och den unika tekniken. Det särskilt höga färgåtergivningsindexet (RA) > 90 och det ytterst jämna ljusspektrat, återger troget även de små skillnaderna i färgnyanserna. Alla ljuskällor från serien SEGULA Vintage Line är fullt dimbara och kompatibla med så gott som alla dimmertillverkare.

En design Edison skulle älskat!

Segula presenterade för första gången sin banbrytande glödtråd med led-teknik på Light & building 2014. Sedan dess har man utvecklat vidare och presenterar nu en slimmad elegant design som tar tillvara på egenskaperna hos en klassisk glödlampa. Den ger en exklusiv atmosfär i t.ex. hotell och restaurang och passar ypperligt i exempelvis ljuskronor.