• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

Skensystem

Filtrera
Produktfamilj (0/48 valda)
Sortera
203 produkter
Visa fler

Vad är ett skensystem?

När man går igenom vårt breda utbud av spotlights och andra lampor för skensystem inser man snabbt alla möjligheterna. Det finns mängder av alternativ att välja bland och man kan efter hand låta årstid eller säsong gå genomslag genom att emellanåt byta ut armaturerna på skenorna. Vi presenterar alla armaturer fördelat per typ av skensystem, något som hjälper dig få en bättre överblick. Det finns även system för lampor med 12 volts spänning.

Ett skensystem består som minimum av skena eller vajer, armaturer och anslutning. Därefter är möjligheterna oändliga. Om man väljer en skena med anslutningen av ström i ena änden behöver man ett ändstycke i den andra. För att en skena ska finnas där den gör nytta kan man använda skarvar och vinklar.

Ett vajersystem får sin ström från en transformator som ansluts direkt på vajern. En vajer kan lätt länkas vidare via olika typer av avlänkningar och andra fästen.

Det är möjligt att kapa en skena eller vajer till önskad längd.

Skapa en mer annorlunda inredning med fräcka och moderna skensystem. Alla våra system skapar en större flexibilitet eftersom man enkelt kan sätta upp fler armaturer när så önskas, och man kan ta ner eller flytta om. Man kan variera mellan många typer av lampor, pendlar eller spotlights, något som passar lika bra på kontoret som i vardagsrummet eller köket.

Läs gärna mer om Planering innan köp av belysning på vår Kundservice-sida. Där finns också Allmän information om 230V skensystem.