• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

SLV 230V 1-fas

Filtrera
Produktfamilj (0/18 valda)
Dimbar (0/3 valda)
Ljuskälla inkluderad (0/2 valda)
Lampsockel (0/4 valda)
Placering (0/5 valda)
Sortera
48 produkter
Visa fler

Planering av 230V 1-fas skensystem

Observera att SLV 230V 1-fas skensystem INTE är kompatibelt med skenor och tillbehör från andra leverantörer. Skenarmaturer, skenor och tillbehör från t ex IKEA kan inte kombineras med produkter från SLV. Om produkter från andra leverantörer ändå skulle användas tillsammans med SLV 230V 1-fas produkter kan full funktion inte garanteras, och eventuella garantianspråk kan äventyras.

Ett skensystem består i princip av en strömskena och en eller flera armaturer. Normalt behövs också en anslutning till skenan för att skenan ska få ström. Om anslutningen sitter i ena ändan av en enskild skena så behövs ett ändstycke i den andra. Om en skenas längd inte räcker så finns det olika typer av skarvar, men skenan kan lätt att kapas om den är för lång. Det finns också olika typer av vinklar. Om strömmen ansluts till en skarv eller vinkel så krävs ett ändstycke i varje öppen ände.

Här hittar du samtliga tillbehör till SLV 230V 1-fas skensystem.

Installationen av ett 230V skensystem måste alltid göras av en behörig installatör. Vår rekommendation är därför att bjuda in denna person redan i planeringsskedet.

Vi har skrivit ihop ytterligare information om Möjligheterna med SLV 230V 1-fas Skensystem. Denna information hittar du tillsammans med annan matnyttig information på vår Kundservice-sida.