• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

Taklampor utomhus

Filtrera
IP-klass (0/6 valda)
Placering (0/6 valda)
Ljuskälla inkluderad (0/2 valda)
Produktfamilj (0/31 valda)
Platser för utomhusbelysning (0/8 valda)
Sortera
60 produkter
Visa fler

Använd en taklampa utomhus och få det mysigt

Vi på LightNow har snygga och moderna taklampor från flera olika leverantörer som passar alla typer av utomhusmiljöer. Vilken stil man än föredrar kan man hitta en bra taklampa i vårt sortiment. Vi har även spotlights, downlights och pendlar i olika modeller som också är för utomhusbruk.

Många av våra taklampor är i LED, vilket har flera fördelar. Dels är det ett miljövänligt alternativ fritt från bly och kvicksilver, samtidigt som LED-tekniken gör att lampan har en lång livslängd jämfört med en vanlig glödlampa. Det gör LED till ett kostnadseffektivt alternativ.

En taklampa utomhus ger ett trevligt och välkomnande intryck, och man kan belysa och framhäva fina delar av huset eller trädgården. Vårt stora utbud av lampor erbjuder något för alla smaker, och håller hög kvalitet och följer senaste trenderna.

Titta närmare på våra utomhuslampor som vi tycker passar speciellt bra på altan och i uterum, på balkong och terass eller i garage och carport. Dessa och övriga tänkbara platser hittar man på sidan Platser för utomhusbelysning.