Inspiration

Inspiration för din inomhusbelysning

Ibland behövs lite inspiration från aktuella trender inom inredning och belysning för att inse vad man kan skapa med rätt belysning. När du handlar din belysning hos LightNow får du ta del av våra leverantörers nyheter och inspireras av spännande belysning för alla rum. Du kan hitta prisvärda tillbehör till lampor och även armaturer i diverse modeller och utseenden. Belysning inomhus är en av de viktigaste komponenterna för att skapa en mysig känsla. Satsa gärna på många olika sorters ljuskällor och placera dina lampor både högt, lågt och mittemellan.

Vackert med utomhusbelysning

Det är inte bara insidan av hemmet som kan inredas och bli mysigt, även utomhus kan du skapa en mysig känsla. Med hjälp av rätt kombination av lampor och tillbehör kan du skapa en mer ombonad utomhusatmosfär. Du kan inspireras av de rådande trenderna för att skapa din egen uppfattning om vad du gillar. Kanske vill du lysa upp gången upp till huset för att på så sätt skapa en mer inbjudande känsla? Det blir även fint att sätta upp lyktor i trädgården.

Belysningstrender

Precis som med alla andra inredningsdetaljer kommer det ständigt nya trender för belysning. Under senaste tiden har vi fått tillbaka gamla godingar, fast i ny tappning. Material som koppar och mässing är sådant som varit hett de senaste åren men som fortfarande håller sig kvar i hemmen. Nu syns dock en ny trend med belysning i tyg, som ändå ser ut som metall. Även ljuskällor som boxar och med budskap är trendigt och något vi fått se mer av den närmaste tiden.

Inspiration