Utomhusbelysning

Utomhusbelysning gör att uteplatsen genast känns mysigare och mer välkomnande, såväl för förbipasserande som för dig som vistas där. Med hjälp av rätt utomhusbelysning kan du nyttja din uteplats eller trädgård även efter att solen har gått ner – ett bra sätt att förlänga sommaren eller välkomna våren på. Hos oss på Lightnow hittar du många olika alternativ för belysning ute och vi har många lampor med LED. Genom att montera lampor utomhus skapar du dels ett snyggt intryck, samtidigt som din utomhuslampa fyller en bra funktion. Lampor utomhus kan lyfta fram det bästa av både hus och trädgård, och de har dessutom en avskräckande effekt för icke önskvärda gäster.

Belysning ute för en trivsam känsla

Vi har ett brett utbud av utomhusbelysning som kan monteras antingen i taket, i väggarna eller i marken. Det ger dig flexibla möjligheter till att utforma din belysning ute såsom du vill ha den. I vårt sortiment finns bland annat pollare, strålkastare, spotlights, inbyggnadsarmaturer, LED-belysning för mark och vägg samt olika ljusslingor. Oavsett hur din uteplats ser ut kan vi erbjuda en bra utomhusbelysning för dig. Vi har delat upp vår utomhusbelysning i olika kategorier, så att du snabbt och enkelt kan hitta det du letar efter.

För att göra det lättare att för dig att hitta det du söker så har vi delat upp vår utomhusbelysning i följande kategorier:

Utomhusbelysning