• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

Garage & Carport

Filtrera
Produktfamilj (0/67 valda)
IP-klass (0/7 valda)
Ljuskälla inkluderad (0/2 valda)
Placering (0/10 valda)
Sensor (0/2 valda)
Typ av utomhusbelysning (0/7 valda)
Sortera
172 produkter
Visa fler

Det är praktiskt med bra garagebelysning

Här hittar man ett stort utbud av belysning med hög kvalité till garage och carport. Att kunna lysa upp i eller runt garaget och carporten är inte bara snyggt, det är även praktiskt. För att man ska kunna se var man går utomhus på väg till bilen även när mörkret fallit är det smart att sätta upp lampor som ger ett brett sken.

Kanske en automatisk belysning vid garageporten? I så fall väljer man armaturer med rörelsesensor. Detta kan även vara trevligt för garageuppfarten på vägen till garaget. En rörelsevakt är praktiskt av flera skäl. Det är givetvis bekvämt att belysningen tänds automatiskt, men samtidigt kan det vara effektivt mot inbrottstjuvar.

Här kan du välja bland många olika lampor för garaget, och vi erbjuder även ett stort utbud av LED-belysning. Lys upp trädgården samtidigt med snygga stolpar och pollare. Om man letar efter utomhusbelysning av hög kvalitet och i snygg och praktisk design, då hittar man många bra lösningar hos oss.

Vi har egna avdelningar för Displayarmaturer & StrålkastareMarkbelysning & SpjutPollare & stolpar, samt taklampor och vägglampor för utomhusbruk.