• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

Vägglampor utomhus

Filtrera
Produktfamilj (0/63 valda)
IP-klass (0/6 valda)
Ljuskälla inkluderad (0/2 valda)
Placering (0/8 valda)
Platser för utomhusbelysning (0/8 valda)
Sortera
140 produkter
Visa fler

Montera en vägglampa utomhus och få det mysigt

Belysning på en vägg utomhus kan lyfta helhetsintrycket både på långt håll och på nära håll. Med hjälp av en vägglampa på husväggen kan fasaden få helt nytt liv och belysningen ger ett snyggt och trevligt intryck för förbipasserande. Dessutom kan det bidra till att hålla ovälkomna gäster borta.

Vi på LightNow har många olika belysningslösningar, och oavsett hur man vill lysa upp sin vägg utomhus har vi precis rätt belysning för att skapa trygghet och få det ombonat.

Det finns flera fördelar med att skaffa en väggarmatur utomhus, då den fyller flera funktioner – dels lyser den upp hus och uteplats på ett snyggt sätt, men skapar också ett välkomnande och hemtrevligt intryck. Belysning utomhus på en vägg gör också att man kan använda sin uteplats längre in på säsongen. I vårt sortiment hittar man mängder av olika modeller, både stort, smått, LED och spotlights.

Titta gärna närmare på våra utomhuslampor som vi tycker passar speciellt bra på altan och i uterum, på balkong och terass eller i garage och carport. Dessa och övriga tänkbara platser hittar man på sidan Platser för utomhusbelysning.