• Fri frakt över 1000kr
  • Utleverans inom max 5 arbetsdagar
  • Kvalité till bra pris
0 Varukorg

Utomhusbelysning

Filtrera
Placering (0/13 valda)
IP-klass (0/9 valda)
Produktfamilj (0/102 valda)
Ljuskälla inkluderad (0/3 valda)
Typ av utomhusbelysning (0/10 valda)
Platser för utomhusbelysning (0/8 valda)
Sortera
331 produkter
Visa fler

Belysning ute för en trivsam känsla

Bra belysning gör att uteplatsen genast känns mysigare och mer välkomnande, såväl för förbipasserande som för dig som vistas där. Med hjälp av rätt utomhusbelysning kan man nyttja sin uteplats eller trädgård även efter att solen har gått ner – ett bra sätt att förlänga sommaren eller välkomna våren på.

Hos oss på LightNow hittar man många olika alternativ för belysning ute. Genom att montera lampor utomhus skapar man dels ett snyggt intryck, samtidigt som en utomhuslampa fyller en bra funktion. Lampor utomhus kan lyfta fram det bästa av både hus och trädgård, och de har dessutom en avskräckande effekt för icke önskvärda gäster.

Vi har ett brett utbud av utomhusbelysning som kan monteras där dom gör mest nytta. Det finns flexibla lösningar till att skapa bra belysning ute såsom man vill ha den. I vårt sortiment finns bland annat pollare, strålkastare, spotlights, inbyggnadsarmaturer, belysning för mark och vägg samt olika ljusslingor. Oavsett hur uteplatsen ser ut kan vi erbjuda en bra utomhusbelysning. Vi har delat upp vår utomhusbelysning i olika kategorier, så att man snabbt och enkelt kan hitta det man söker.